skip to Main Content

Sikta AB | Bangårdsgatan 3 | 261 35 Landskrona | Jourtelefon 0707 15 76 00 | info@sikta.info

Sikta erbjuder stödboende för personer som av olika anledningar hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden. Vår målgrupp är bred, vi riktar oss mot  par, familjer eller ensamstående med problematik.

Sikta erbjuder möblerade lägenheter som är utrustade med husgeråd, tv och  internet. Siktas personal finns tillhands för att stödja och motivera den boende. Sikta arbetar efter en individuell arbetsplan som följs upp och utvärderas genom månadsrapportering till uppdragsgivaren.

Vi är flexibla i vår hantering och anpassar individuella lösningar till socialtjänsten och den boendes önskemål.

c

Kontorschef/ekonomiansvarig

Cecilia

0721 72 29 61

Cecilia har gått vårdlinjen och har även läst psykologi under ett år. Har stor erfarenhet av hemsjukvård och har även arbetat inom psykiatrin en längre tid. Vidare har hon läst ekonomi och arbetat ett antal år inom bank.

De senaste åren har Cecilia arbetat inom bemanningsbranschen och med coachning för arbetssökande och utbildat sig inom detta.

I alla arbeten har människan varit central på något vis. Att se till varje enskild människas behov och rättighet samt göra det bästa för denne är en självklarhet.

Cecilia är också utbildad till certifierad socialpedagog.

rolla2

Verksamhetsansvarig

Rolla

0790 21 07 30

Rolla arbetar som boendestödjare här hos oss på Sikta.

Rolla har tidigare arbetat under många år med vård och hälsa. Hon har en bred erfarenhet inom vårdyrket då hon har arbetat inom flera olika områden. Hon har bland annat jobbat som personlig assistent och har även arbetat på flera olika HVB- hem. Vid de olika HVB-hemmen har hon arbetat både mot vuxna och med ungdomar som haft skilda bakgrundsproblematik.

Jag trivs verkligen med att arbeta med människor och hjälpa dem i sin vardag. Jag upplever det väldigt positivt och känner stort engagemang för de människor jag möter i mitt arbete. Jag blir glad när jag ser att dom jag jobbar med strävar tillsammans med mig, mot ett självständiga och oberoende liv. Rolla läser socialpedagogik på distans och talar även flytande arabiska.

riim2

Boendestödjare

Riim (mammaledig)

0728 53 38 56

Riim arbetar som boendestödjaren här hos oss på Sikta. Under många år har Riim arbetat med barn och ungdomar inom LSS- verksamheter på olika sätt.

Hon har även arbetat som stödperson i skolan till barn och ungdomar med speciella behov.

Att arbeta med människor med olika förutsättningar är något jag älskar och det driver mig framåt i min egen utveckling som person. Även Riim läser till socialpedagog på distans.

ulrika

Boendestödjare

Ulrika

0735 01 4789

Ulrika har studerat handelsprogrammet på gymnasiet men valde senare att läsa vidare till undersköterska, jobba med människor är något hon känt för så länge hon kan minnas.

Efter undersköterskeutbildningen jobbade Ulrika både inom hemtjänsten och som personlig assistent.

När Ulrika kände sig färdig inom vården så ville hon prova på ett kontorsjobb och det slutade med att hon stannade där i ca 9 år.

När Ulrika fick höra talas om socialpedagogutbildningen så sökte hon dit. Det som lockade henne till att läsa till socialpedagog var att utbildningen var så bred och det är en bra grund att stå på. Ulrika gjorde även sin praktik på Sikta.

Jag har alltid tyckt att det varit roligt att skapa nya relationer, jag är en bra lyssnare och vill hjälpa till så gott jag kan.
Detta är ett helt nytt arbetsområde för mig men jag ser verkligen fram emot att få växa på Sikta och utvecklas som människa.

walid2

Boendestödjare

Walid

0707 18 87 78

Walid har en bred arbetskompetens då han har arbetat med många olika yrken.

Walid har arbetat både inom bygg och restaurang branschen. För ett par år sedan insåg han dock att han ville ändra inriktning och sökte sig till vården.

Jag arbetade i vården under ett par år och trivdes med det. När jag såg att de sökte folk på Sikta tog jag min chans och sökte. Jag uppskattar när man får lov att arbeta tillsammans med de boende och ser vikten av att skapa bra relationer där man kan få människor att växa. Öppenhet och lojalitet är två ledord som jag arbetar utefter. och känner att jag har nytta av i mitt nuvarande arbete.

Walid är certifierad socialpedagog

khaled

Boendestödjare

Kahled

0709 96 04 44

Kaled har genomgått en del kurser och program inom vård och stödyrket.
Bl.a MI-kurs och VPP programet.

Kaled är dock ganska ny inom just detta område av jobb.
Kaled har tidigare jobbat med färdtjänst. Då jobbade Kaled med barn med speciella behov. Det var tack vare dessa barn som jag såg mig om efter ett annat arbete. Barnen fick mig att känna mig viktig i min yrkesroll och jag älskade att arbeta med dom.

I mitt nuvarande jobb ser jag framemot att kunna få mer utbildning och nya kunskaper inom vårt område. Detta driver mig framåt när jag bemöter de som vi arbetar tillsammans med idag. Jag ser det goda i alla och jag anser att alla förtjänar en chans till.

Jag älskar verkligen mitt jobb och jag känner mig äntligen behövd.

mohamed

Vaktmästare

Mohamed

Vår fantastiska vaktmästare som hjälper till med allt från städ till flytt och även en del renovering.

Back To Top